Інноваційний вектор розвитку цифровізації суспільства

30 березня 2017 року

     Для якісної підготовки магістрів спеціальності "Управління інноваційною діяльністю" і практичного застосування здобутих знань з дисципліни «Інноваційний менеджмент» постійно проходять виїзні заняття, які проводять державні та приватні управлінці. Черговим таким етапом стала зустріч у Комітеті з питань інформатизації та зв’язку Верховної Ради України, організована за сприяння завідувача кафедри менеджменту інноваційної діяльності Ольги Витвицької.

     Основну мету та завдання комітету магістрам представив завідувач секретаріату у Олександр Старинець (до речі, доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності). Він запропонував розглянути різні блоки діяльності, серед яких розвиток інформаційного суспільства, національна програма інформатизації, електронне документування, електронний цифровий підпис, індустрія програмування, кібербезпека, питання використання радіочастотного ресурсу, телекомунікації. Спинився на основних кроках, необхідних для розвитку цифровізації суспільства.

  

     Магістрів зацікавило питання використання цифрового підпису, можливості його застосування, розвиток інформаційного суспільства, телекомунікацій, особливо запровадження 4G та 5G зв’язку. Олександр Георгійович наводив студентам приклади закордонного досвіду впровадження цифровізації суспільства, особливості впровадження різних етапів реформування інформатизації в Україні. Також розглядалися особливості роботи комітету та порядок руху законів від початку створення до офіційного прийняття.

Катерина Обиход,
асистент кафедри менеджменту інноваційної діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook