Вітаємо студентку юридичного факультету Світлану Голуб з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з юридичних наук!

30 березня 2017 року

     28-29 березня 2017 року на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулась підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук 2016/2017 н.р. Галузева конкурсна комісія для участі у публічному захисті відібрала наукові роботи 61 претендента, які представляли різні виші України. Як і минулого року, активну участь у конкурсі взяли студенти юридичного факультету.


     Студентка 1 року магістратури юридичного факультету НУБіП України Голуб Світлана, під керівництвом завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. Янчука, доктора юридичних наук, професора Єрмоленка Володимира Михайловича, захистила наукову роботу на тему: «Правові проблеми існування мораторію на землі сільськогосподарського призначення», в якій піднімались питання політичних та соціально-економічних передумов запровадження та продовження «мораторію» на землі сільськогосподарського призначення, юридичної природи «мораторію» на відчуження земель сільськогосподарського призначення, а також необхідності створення ринку земель в Україні.


     За підсумками конкурсу Світлана Голуб отримала диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук 2016/2017 н.р.

Вітаємо переможницю і бажаємо нових висот і яскравих горизонтів!

 

Олена Яра,
декан юридичного факультету,
кандидат юридичних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook