Викладачі кафедри ентомології доц. Стефановська Т.Р. та доц. Кава Л.П. у рамках програми Erasmus+ відвідали університет ISA Lille

30 березня 2017 року

З 13 по 17 березня викладачі кафедри ентомології доц. Стефановська Т.Р. та доц. Кава Л.П. у рамках програми Erasmus+ відвідали університет ISA Lille та прийняли участь у тренінгу “Problem-Based Learning Pedagogy”.  Програма тренінгу включала опанування сучасних педагогічних методів, зокрема Case Study,  участь в дискусіях, ознайомлення з навчальною та дослідницькою роботою університету ISA Lille та читання лекцій для студентів програми “Major in sustainable management of pollution”. 

Також співробітники кафедри ентомології провели ряд зустрічей з науковцями університету (Джеромом Мучемблед  та Алі Сіах) для пошуку можливих подальших наукових досліджень в питанні екологізації захисту сільськогосподарських культур від шкідливих організмів.

 

 

Відвідування навчальної лабораторії з харчових технологій

 

Доктор Алі Сіах проводить ознайомлення з лабораторним випробуванням екологічно безпечних препаратів для захисту рослин від шкідливих організмів і хвороб

Доктор Бертран Поурут демонструє насадження культури міскантусу на ґрунтах, забруднених внаслідок індустріальної діяльності.

Зустріч з доктором Джеромом Мучемблед, який очолює відділ захисту сільськогосподарських культур

Доцент Кава Людмила читає лекцію на тему: «Технології розведення корисних комах для захисту сільськогосподарських рослин від шкідників»

Дискусія з Бертраном Поурутом

Отримання сертифікатів учасниками тренінгу

 

 

 

 

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook