Дві різні гри, два різні тайми: у товариських матчах зустрілися команди адміністрації університету і Студентської організації

29 березня 2017 року

     29 квітня 2017 року. Сьогоднішній вечір видався багатим на спортивні події. У товариських матчах відразу з двох ігрових видів спорту – баскетболу та міні-футболу – зустрілися команди адміністрації університету і Студентської організації.
     За команду адміністрації виступали ректор Станіслав Ніколаєнко, голова наглядової ради НУБіП МиколаТоменко, проректор з начальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко, завідувачі кафедр Микола Костенко і Віталій Шмагрун, директор студентського містечка Сергій Стецюк, завідувач оздоровчого центру Вячеслав Крупка та інші. Студорганізацію представляли Олег Солодовнік, Ігор Войтюк, Станіслав Стаценко, Роман Заверуха (факультет конструювання та дизайну), Андрій Будженко (механіко-технологічний факультет), Богдан Ворона, Максим Чмут (факультет інформаційних технологій), Дмитро Ковальковський (агробіологічний факультет) і голова студентської ради гуртожитку № 11 Олександр Дєманов.

     Розпочали з баскетболу. Можливо, спочатку хлопцям було важкувато, адже все таки відбирати м’яч у ректора та голови наглядової ради психологічно складно, та вони не пасували. І це показував рахунок на табло, згідно якого вони лідирували – 12:14, 12:16, 14:18, 20:14, 23:14.

 

     Мушу сказати, я людина далека від баскетболу, але ближче до середини увійшла в азарт. Спортсмени обох команд з успіхом доводили, що баскетбол – гра для справжніх чоловіків, тож гострих моментів і падінь не бракувало. Особливо не щастило з останніми Богдану Вороні.
    Якщо перший період залишився за студентами, то в другому їх супротивники, я б сказала, «зігрались» і помилялись все рідше. А Микола Томенко взагалі так «пристрілявся», що закидав у кошик м’яча за м’ячем. У підсумку його команда більш ніж впевнено перемогла - 47:22.

 

     Тож коли розпочався матч з міні-футболу і Микола Володимирович взявся за суддівський свисток, молодь зітхнула полегшено, та ненадовго. Перший м’яч у їхні ворота забив Микола Костенко, а другий – Станіслав Ніколаєнко. Та на цьому вони зупинилися, а хлопці почали відігруватися. І хоча Віталій Коваленко, який захищав ворота, кілька разів врятував свою команду, та все ж до кінця першого тайму рахунок зрівнявся – 5:5.

     У другому таймі команди зробили для перемоги все можливе. Показав високий клас воротар студентської збірної Андрій Будженко, травмувався у напруженій боротьбі Дмитро Ковальовський, та це не допомогло: основний час закінчився з рахунком 10:11 на користь футболістів з команди адміністрації. Не покращив стану справ і додатковий час, за який у ворота студентів забили ще два м’ячі, автором останнього з яких – 13-го – став Станіслав Ніколаєнко.

 

     Тож студентам є над чим попрацювати, тому потрібно більше тренуватися. А ще хочу звернутися до студентства університету – будьте активнішими і приходьте вболівати за своїх!

Ірина Білоус 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook