На факультеті аграрного менеджменту підведено підсумки І етапу олімпіад

29 березня 2017 року

     На виконання наказу МОН України від 09.12.2016 р. №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016-2017 начальному році» та наказу ректора НУБіП України "Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016-2017 н.р. в Університеті" на факультеті аграрного менеджменту протягом 2 тижнів проводились олімпіади серед студентів відповідних спеціальностей та навчальних дисциплін. Переможці І туру вже відібрані та зареєстровані на ІІ тур Всеукраїнських олімпіад серед українських студентів.

     І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Маркетинг», хоч був і небагатолюдний (участь взяли 15 студентів бакалаврату і 10 магістратури) та організатори впевнені, що це дозволило виявити кращого як серед здобувачів ОС «Бакалавр», так і серед слухачів магістратури цього фаху. І сумніватись у цьому не варто, адже в минулому році переможці І-го етапу олімпіади зі спеціальності «Маркетинг» змогли підтвердити високий рівень своєї підготовки і на ІІ-му Всеукраїнському етапі, зайнявши 2-е і 4-е місця відповідно. Тож цьогоріч серед маркетологів найкращий результат в НУБіП України показали серед майбутніх бакалаврів: І місце – Огороднік Юлія, ІІ місце – Юдіна Юлія і Гречана Катерина, ІІІ місце – Горлов Андрій; серед магістрів: І місце – Подолян Каріне, ІІ місце – Уманець Ліна і Поспєєва Юлія; ІІІ місце – Щерба Марина.

     Такого ж принципу «відбір серед кращих» притримувалися організатори олімпіади зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». До участі у цьому заході долучилось 9 студентів магістратури відповідної спеціалізації, серед яких кращими стали: І місце – Когут Лілія і Липницька Тетяна; ІІ місце – Бойко Анастасія; ІІІ місце – Грунд Владислава.
     Олімпіада з дисципліни «Економічна теорія», цьогоріч в нашому університеті проходила вперше. До участі в ній були запрошені всі, хто вивчав цю дисципліну. Бажаючих виявилось 34 особи, переважна більшість яких є студентами економічного факультету та факультету аграрного менеджменту. За рішенням вельмишановного журі переможцями І туру всеукраїнської олімпіади серед студентів з навчальної дисципліни «Економічна теорія» стали: І місце – Судик Світлана Віталіївна (студентка економічного факультету); ІІ місце – Порфіленко Злата Юріївна (напрям підготовки «Менеджмент», 2 курс 4 група); ІІІ місце – Палагута Наталя Сергіївна (студентка економічного факультету).

     Підводячи підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління», яка, до речі, також проводилася вперше, варто зазначити, що вона стала наймасовішою на факультеті. У ній взяли участь 70 студентів 4 курсу напряму підготовки «Менеджмент» (спеціалізацій «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»), а також магістри спеціальності «Менеджмент», які в минулому році вивчали цю дисципліну. За результатами перевірки конкурсних робіт перемогу здобули: І місце – Ніколаєнко Вікторія (4 курс, 7 група, напрям підготовки «Менеджмент», спеціалізація «Менеджмент ЗЕД»); ІІ місце – Іванчикова Наталія (4 курс, 7 група напряму підготовки «Менеджмент», спеціалізація «Менеджмент ЗЕД»); ІІІ місце Тарасова Софія (4 курс, 3 група напряму підготовки «Менеджмент», спеціалізація «Менеджмент ОіА»).

     В олімпіаді за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування» приймали участь 42 студенти 4 курсу напряму підготовки «Менеджмент» та 1 року навчання ОС «Магістр» спеціальності «Менеджмент» відповідної спеціалізації. Учасникам були запропоновані конкурсні завдання з комплексу управлінських професійних дисциплін. 

Переможцями І-го етапу олімпіади стали:

  • серед майбутніх бакалаврів: І місце – Тарасова Софія, ІІ місце – Трішін Олександр і Вавілова Ірина, ІІІ місце – Куценко Дмитро і Платон Вікторія;
  • серед магістрів: І місце – Самсоненко Павло, ІІ місце – Скорина Альона; ІІІ місце – Смірнова Валерія.

     Важливо відмітити, що до складу журі за різними спеціальностями та навчальними дисциплінами були залучені провідні вчені та викладачі факультету аграрного менеджменту: завідувачі кафедр д.е.н., професори Талавиря М.П., Ларіна Я.С., Галушко В.П., Шинкарук Л.В., Горьовий В.П., заступники декана факультету: Денисенко Л.С. та Новак О.В., провідні НПП: професори Мостенська Т.Л. і Балановська Т.І, доценти Рудий М.М., Бабічева О.І., Гогуля О.П., Болгарова Н.К., Луцков В.І., Файчук О.М., Гаврилюк В.П., Кузьменко С.В., старший викладач Петер М.В. та інші. 

Вітаємо переможців і бажаємо з честю представити університет та факультет у ІІ етапі олімпіади серед студентів.


Олександр Новак,
заступник декана
факультету аграрного менеджменту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook