Боремося за якісного абітурієнта

24 березня 2017, 10:36
НУБіП України

          23 березня 2017 року доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б. В. Лесика Войцехівський Володимир Іванович зустрівся з 10 та 11 класами Спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів акредитації №138 з поглибленим вивченням природничих дисциплін (хімії і біології), м. Київ.

         Під час зустрічі майбутні випускники отримали детальну інформацію про провідний дослідницький університет – НУБіП України, буклети і флаєри про університет.

Учні майбутні випускники ознайомились з основними історичними віхами закладу, які напрями підготовки та можливості, можливо отримати вибравши цей університет.

         У своєму зверненні до учнів Володимир Войцехівський розкрив особливості навчання та переваги у вище згаданому ВУЗі, умови студентського дозвілля та побуту, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету, можливості стажування у провідних сільськогосподарських підприємствах, участь у програмах академічних обмінів із кращими європейськими та американськими університетами та реалізації своїх здібностей.

         Особливу увагу було звернуто на ґрунтовну підготовку фахівців за спеціальністю «Агрономія», «Садівництво та виноградарства» та іншим спеціальностям.

         Ґрунтовно розкрито модель підготовки фахівця зі спеціальності «Агрономія», яка полягає у освоєнні комплексу базових дисциплін про землю, сучасні технології вирощування, селекції, доробки та зберігання, для формування висококомпетентних фахівців сільськогосподарського виробництва.

         Потенційних студентів запрошено відвідати університет на день відкритих дверей і в робочі дні, зацікавлено прийняти участь у предметній олімпіаді, проінформовано про підготовчі курси для вступників.

 

Войцехівський

Володимир Іванович,
доцент кафедри технології зберігання, переробки та

стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook