Проф. О.В. Яблонська – організатор поетичних читань на XI Весняному Київському КНИЖКОВОМУ МЕДВІНІ

28 березня 2017 року

На цих вихідних у Києві традиційно пройшов XI Весняний Київський КНИЖКОВИЙ МЕДВІН у затишних залах НСК «Олімпійського».

Різноманітні видавництва , які спеціалізуються на навчальній та художній літературі, представили зацікавленим слухачам та глядачам свої книги та познайомили з авторами.
Учасником цьогорічного книжкового Медвіну є його постійна учасниця та організатор літературних зустрічей – професор кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології, д.в.н. Оксана Валентинівна Яблонська.26 березня Оксана Валентинівна зібрала більше десятка поетів з різних куточків України на  зустріч «Поетичний мед».

До Дня Поезії, який весь світ відмічає 21 березня, поети читали свої вірші. Серед поетів є журналісти, освітяни, бібліотекарі, волонтери, музиканти і представники інших творчих професій.


Київські поети Антоніна Спірідончева, Володимир Осипенко, Дмитро Княжич, Катерина Ляшевська, Лілія Батюк-Нечипоренко, Марія Карп’юк, Оксамитка Блажевська, Оксана Шафаревич, Оксана Яблонська, Олена Євтєєва, поет з Ірпеня Євгеній Єльпітіфоров, поетеса з Миколаєва Тетяна Мілєвська натхненно ознайомили читачів зі своїми доробками, зачитали поетичні побажання і представники віддалених поетичних спільнот з Ірпеня та Миколаєва отримали в подарунок для своїх бібліотек історичну монографію академіка Валентина Андрійовича Яблонського «Епікриз».


Програма книжкового Медвіну на його сайті

http://www.medvin.kiev.ua/index.php/news/books/437-programa-knizhkovogo-medvinu-24-26-03

 

Проф. О.В.Яблонська

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook