Талановитим студентам спеціальності «Облік і оподаткування» надано стипендіальні гранти

27 березня 2017 року

У березні 2017 року американський Інститут бухгалтерів управлінського обліку (Institute of Management Accountants, IMA), який налічує більше 80 000 членів зі 120 країн, надав 6 стипендіальних грантів найталановитішим магістрантам Національного університету біоресурсів і природокористування України, які навчаються на економічному факультеті за напрямом «Облік і оподаткування» (кафедра  обліку та оподаткування).

Переможцями стали - Дудніченко Артур, Горбуненко Роман, Чєкарев Владислав (група 1), Вовченко Валентина, Гнесь Оксана та Пінчук Наталія (група 3).


Отримані стипендійні гранти дозволять нашим студентам безкоштовно навчатись та здавати іспити на здобуття однієї з найпопулярніших серед практикуючих фахівців міжнародної кваліфікації з управлінського обліку “Сертифікований бухгалтер управлінського обліку” (Certified Management Accountant, CMA).

Отримання Сертифіката з управлінського обліку надасть суттєві конкурентні переваги на ринку праці, що дозволить претендувати на найвищі керівні посади у фінансовій сфері як на підприємствах України так і закордоном.

                                                                    Ірина Криштопа,

                                 доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook