Майбутні агрохіміки представили кафедру на 70-й Всеукраїнській науковій студентській конференції «Студенти-агробіологи – сільськогосподарському виробництву»

25 березня 2017 року

     22 березня 2017 року відбулось засідання секції «Агрохімія і ґрунтознавство» 70-ї Всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи – сільськогосподарському виробництву». У роботі секції прийняли участь 47 студентів агробіологічного факультету 2 і 4 курсу, а також слухачі магістратури 1 та 2 року навчання. Крім того, до участі залучились і студенти 1 курсу механіко-технологічного факультету. Учасники доповіли та обговорили актуальні питання живлення сільськогосподарських рослин та родючості ґрунту. Майбутні агрохіміки представили свої наукові досягнення за результатами роботи у рамках наукових напрямів кафедри і наукових гуртків, звернувши особливу увагу учасників конференції на сучасні методи діагностики живлення рослин, агрохімічне забезпечення живлення сільськогосподарських культур за різних технологій вирощування, тощо.

      

     Слухач магістратури 2 року навчання агробіологічного факультету Галабурда Оксана представила секцію на пленарному засіданні та була відзначена на секції номінацією «Гран-Прі». Крім того, магістр 1 року навчання Заєць Євген посів 3 місце за результатами студентського голосування.

  

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook