РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ ПОНЕДІЛОК У МУКАЧЕВО

24 березня 2017, 20:32

Понеділок 20 березня 2017 року виявився надзвичайно продуктивним у роботі представників юридичного факультету, які відвідали міжкафедральну  навчальну лабораторію ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» для прийому комплексного державного іспиту у студентів ОС «Бакалавр» заочної форми навчання.

Екзаменаційна комісія у складі Олександра Світличного, Олени Улютіної, Віри Качур та Юлії Канарик (секретар) провела КДІ на належному рівні та об’єктивно оцінила знання випускників коледжу.

Крім того, представники базового закладу провели профорієнтаційну роботу як із випускниками ОС «Бакалавр», так і з випускниками «Мукачівського аграрного коледжу», що завершують навчання на правничому відділенні за ОС «Молодший спеціаліст» (2 групи). Майбутні випускники отримали детальну інформацію про переваги продовження навчання в університеті відповідно за ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр», сучасну матеріально-технічну базу факультету, участь і роль молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету, а також запросили на День відкритих дверей університету і факультету.

Хочемо висловити подяку за створення умов для прийому випускного іспиту та допомогу в організації і проведенні профорієнтаційних зустрічей директору коледжу Юрію Садварі, завідувачу міжкафедральної лабораторії Надії Кнап та завідувачу відділення правознавства Сергію Соскіді.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook