Поступ молодого науковця до інтернаціоналізації в науковому співтоваристві

24 березня 2017 року

Кирилюк Дмитро, к.е.н., старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД – отримав гранд на повне фінансування та прийняв участь в Міжнародному молодіжному форумі з розвитку (IDYF – International Development Youth Forum), який проходив в Токіо (Японія) з 13 по 18 березня 2017 року.


IDYF2017 – це престижна наукова конференція для молодих науковців з обговорення питань сталого розвитку, включаючи цілі та ролі міжнародної кооперації, яка включає розробку нового погляду щодо поняття «розвиток» у відповідності до обмежень сучасної економічної системи. В 2017 році учасниками стали 45 молодих людей з 45 країн світу, які були відібрані з понад 3000 учасників зі всього світу.

 

Форум проводився за підтримки Японського Агентства з Питань Міжнародної Співпраці (Japan International Cooperation Agency), Університету Токіо та представників бізнесу Японії.


Кирилюк Дмитро прочитав лекцію щодо розвитку сільського господарства Бразилії, а також, в рамках форуму, долучився до розробки інвестиційної стратегії в Бразилії. Також під час форуму учасники відвідали дослідне підприємство, яке спеціалізується на вирощуванні сої та рису для потреб міста Токіо, а також проводить дослідження щодо збереження біорізноманіття в регіоні. Відвідали завод по виробництву соєвого соусу та інших продуктів із сої, реалізовує продукцію на внутрішньому та зовнішньому ринках, а також має особливий дозвіл для виготовлення соєвого соусу для Імператорської родини Японії.
 

За результатами форуму була розроблена інвестиційна стратегія для японського бізнесу в Бразилії, яка була високо оцінена експертами Японського Агентства з Питань Міжнародної Співпраці та прийнята до уваги з метою її подальшого впровадження.

Директор ННЦ міжнародної діяльності, Лабенко Олександр Миколайович
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook