Київський регіональний етап Студентської баскетбольної ліги України 2017 серед чоловічих команд

23 березня 2017, 18:40
м. Київ, Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця

22 березня в спортивному комплексі НМУ ім. О.О. Богомольця в рамках четвертого туру кіївського регіонального етапу Студентської баскетбольної ліги України, дівізіону Б, відбувся без перебільшення центральний матч не тільки туру, а й усього турніру.

На паркеті зустрілися команди Національного університету біоресурсів і природокористування України та Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
"Нубіпівці" із перших секунд гри повели в рахунку, намагаючись нав'язати свою гру суперникам, що супроводжувалося активними діями на кожному клаптику майданчика. Точні та різноманітні взаємодії дали змогу закінчити чверть з рахунком 25-16 на користь все тієї ж збірної
аграрного ВУЗу.

Друга чверть гри розпочалась кількахвилинним "сухим" відрізком. А вже під кінець чверті завдяки кільком дальнім кидкам та швидкісним прориравам підопічні Олени Хотенцевої збільшили перевагу до +18. Після великої перерви збірна НУБіП, знайшовши "діру" у команді Шевченка, домінувала під кошиком, переважаючи суперника на "голову". На методичні влучання збірна біоресурсів отримувала у відповідь швидкі та влучні атаки, що завадило підопічним Олени Хотенцевої збільшити перевагу.

Остання чверть пройшла за аналогічним сценарієм, а відставання КНУ ім. Тараса Шевченка збільшилось до "-20". Кінець ігрового часу зафіксував перемогу студентів НУБіП України з рахунком 81-59.

Більше інформації та календар ігор турніру можна переглянути на сайті Федерації баскетболу України fbu.ua.

Фото з турніру. Чоловіча баскетбольна збірна  команда студентів НУБіП України:

Кафедра фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook