Гурківці планують наукову роботу з психології

23 березня 2017 року
НУБіП України

           Згідно графіка роботи наукового гуртка кафедри соціальної роботи та психології «Актуальні питання психології та педагогіки» гуманітарно-педагогічного факультету 21 березня, під керівництвом наукового керівника, професора кафедри соціальної роботи та психології, д. пс. н. Шамне Анжеліки Володимирівни було проведено чергове засідання.

Відгукнувся на запрошення та завітав на засідання гуртка завідувач кафедри, доктор пс. наук, професор Шмаргун Віталій Миколайович, який підкреслив важливість участі студентської молоді НУБіП у науково-пошуковій діяльності та її роль у становленні майбутнього професіонала.  Він визначив пріоритетні завдання і напрямки науково-дослідницької роботи студентів-магістрів з психології, окреслив перед членами гуртка і його старостою Калитою Христиною основні цілі і напрямки  науково-дослідницької роботи гуртківців.

Найбільш активні студенти підготували змістовні доповіді на актуальну тематику сучасної психології.

Студентка 1 курсу магістратури  спеціальності «Педагогіка вищої школи» Калита Христина проаналізувала основні етапи роботи над збором матеріалу за проблематикою наукового дослідження на прикладі свого дослідження з теми «Динаміка і особливості особистісних переживань у підлітково-юнацькому віці».

Метою дослідження Гриценко Дениса, студента 1 курсу магістратури  спеціальності «ПВШ» був порівняльний аналіз особливостей ціннісно-мотиваційної сфери старшокласників і студентів ВНЗ.

Комісаренко Артур, студент 1 курсу магістратури  спеціальності «ПВШ», розповів про результати дослідження проблеми формування психологічного здоров’я студентів ВНЗ. Результати цього дослідження було вирішено оформити у вигляді тез для участі у Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психологічна культура вчителя в контексті викликів сучасності», яка відбудеться 5-6 квітня 2017 року в Тернопільському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

У кінці засідання завідувач кафедри Шмаргун В.М. і керівник гуртка Шамне А.В. подякували студентам за активність і ґрунтовну підготовку і побажали наукових успіхів.

 

   Професор кафедри соціальної роботи та психології,

д. пс. н. Шамне А.В.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook