«Швидкі побачення»: цікаві знайомства і благодійність

22 березня 2017 року

     Уже не вперше Соціальний центр НУБіП організовує для студентів "speed dating" (швидкі побачення). Ось і цього березня молоді люди зібралися задля нових цікавих знайомств.

     А відбуваюся вони так: учасники заздалегідь реєструються у спеціальні форми, їх розбивають на пари і дають на спілкування 7 хвилин, щоб зрозуміти, чи є у них спільні інтереси. Після цього за сигналом учасники змінюють співрозмовника. Поспілкувавшись таким чином з усіма, учасник позначає у картці симпатій, хто йому сподобався. Якщо симпатії співпали, то організатори надають контакти, з тим, аби молоді люди змогли продовжити знайомство.

     Сама ідея speed dating з’явилася у 1998 році у Якова Дево з Лос-Анжелеса. Таким чином він хотів допомогти людям знайти свою половинку. Перша вечірка міні-побачень пройшла в Беверлі Хіллз наприкінці 1998 року і дуже швидко поширилася по всьому світу як революційний спосіб знайомств для успішних, але завантажених роботою самотніх професіоналів. 

     Вони є досить популярними і серед студентської молоді. Метою проведення нашої є зібрання коштів для поїздки у хоспіс. Поки що зібрали невелику суму, але для початку непогано.
     Наші побачення пройшли позитивно та весело, хоч учасників було і небагато. Ми дякуємо учасникам за хороший настрій і дружню атмосферу і сподіємося, що комусь із учасників пощастило знайти "свою" людину.

Настя Дзюбенко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook