Обирати майбутню професію потрібно розумно

22 березня 2017 року

     17 березня 2017 року була проведена зустріч з учнями 11 класу Вороновицької середньої загальноосвітньої школи I - III ступенів №1 Вінницького району Вінницької області з асистентом кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Іриною Веретинською.

    Ірина Анатоліївна розповіла учням про всі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, а саме про навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, адже отримавши вищу освіту у рідному університеті, знаєш усе з середини. А також наголосила на тому, що обираючи свою майбутню професію потрібно враховувати й потреби країни у спеціалістах.

     Основними запитаннями, які виникли в учнів, були питання з приводу майбутнього працевлаштування, а також, які цікаві заходи проводяться на факультеті та в університеті, хлопців звичайно ж цікавила наявність військової кафедри в університеті та чи проводяться спортивні змагання, і чи належна увага приділяється спорту. І звичайно ж увагу привернуло питання, яке зараз гостро стоїть у всіх навчальних закладах, з приводу отримання стипендій.

     Зробивши підсумки зустрічі, домовились, що наступна зустріч відбудеться у нашому університеті, та й самі учні виявили бажання завітати до університету на день відкритих дверей.

Наталія Голембовська,
асистент кафедри технології
м’ясних, рибних та морепродуктів  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook