«Німецько – український агрополітичний діалог» сприятиме підвищенню рівня практичної підготовки студентів інженерних та сільськогосподарських спеціальностей

22 березня 2017 року

     На базі механіко-технологічного факультету з метою покращення практичного навчання студентів інженерних та сільськогосподарських спеціальностей у лютому-березні 2017 року проведено зустрічі з представниками проекту «Німецько-український агрополітичний діалог», зокрема, з керівником проекту «Аграрний демонстраційний та навчальний центр» Уве Кафтаном, Юлією Бондаренко і Александером Цайном. Наш виш на переговорах представляли декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайлович, заступник декана Ігор Сівак, заступник начальника навчальної частини Олег Бачинський, завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна Анатолій Бикін та доцент кафедри землеробства та гербології Микола Іванюк.

 

      Гості ознайомилися зі спеціальностями інженерного та аграрного профілів, за якими в університеті ведеться професійна підготовка, з існуючими базами практик студентів та матеріально-технічною базою факультету і висловили впевнену позицію у сприянні підвищенню рівня практичної підготовки студентів у рамках свого проекту з подальшим працевлаштуванням кращих практикантів. Також Уве Кафтан зазначив, що «Німецько-український агрополітичний діалог» готовий співпрацювати з університетом, зокрема, з його навчально-дослідними господарствами, на базі яких можна проводити заняття для студентів з вивчення сучасних європейських технологій вирощування сільськогосподарських культур.

 

     Перші кроки співпраці будуть відображені у червні при сумісному проведенні Міжнародних днів поля в Україні – 2017.

Ігор Сівак,
заступник декана
механіко-технологічного факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook