Кожен студент має потребу в якісному практичному досвіді

22 березня 2017 року

     За підтримки та участі Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та Державної установи «Науково-методичний центр «Агроосвіта» розроблено інформаційний проект «Агрі Інтерн».

     Сайт «Агрі Інтерн» (http://agriintern.in.ua) – єдина інформаційна платформа практичного навчання в аграрному секторі, що сприяє працевлаштуванню, професійному та кар’єрному зростанню майбутніх фахівців. Зареєструвавшись на сайті Ви отримаєте можливість отримати інформацію про актуальні місця проходження практики, полегшити процес пошуку першого робочого місця в агросекторі, знатитенденції ринку праці в Україні.

     З іншої сторони, роботодавці надають можливість пройти практику в умовах реального виробництва і сприяють працевлаштуванню випускників. Спілкуючись з високваліфікованими фахівцями галузі, студенти мають можливість знайти відповіді від наставників, що є успішними в аграрному виробництві. Залучившись до практичного досвіду виробництва сільськогосподарської продукції – впевнено побудувати свій кар’єрний шлях.

 

     Агрі Інтерн – це також постійно оновлюваний календар аграрних подій для навчання та підвищення кваліфікації, каталог аграрних компаній та фермерських господарств і навчальних закладів, що бажають долучитись до співпраці з навчальними закладами.

О. Бачинський,
заступник начальника навчального відділу
з практичної підготовки студентів 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook