Випускники шкіл м. Березань запрошені на навчання до НУБіП України

21 березня 2017, 15:30

Професор кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Прус М.П. зустрівся з випускниками шкіл м. Березань, що на Київщині, і запросив їх продовжити навчання з метою здобуття вищої освіти на факультетах Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема на факультеті ветеринарної медицини. Він наголосив, що НУБіП України за рейтингом вищих навчальних закладів України входить в десятку кращих університетів України і займає третю позицію серед університетів м. Києва.

Випускники були ознайомлені із правилами прийому до університету у 2017 р., із структурою університету і із переліком спеціальностей, які можна здобути, із перевагами навчання в  НУБіП України, із студентським життям і дозвіллям студентів, із можливістю проходження стажування і практичного навчання за кордоном. Особливо було наголошено, що відповідно до правил прийому  у 2017 р. вперше вступники на базі повної загальної середньої освіти на факультет ветеринарної медицини здобувають освітній рівень «Магістр», минаючи освітню ступінь «Бакалавр». Було також проінформовано про можливість отримати нову спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».


Випускники шкіл з зацікавленістю сприйняли інформацію, запитували про наявність військової кафедри, про можливість навчання за умов договору, про можливість поїздки на стажування за кордон, про умови проживання у студентських гуртожитках. На всі запитання отримали вичерпні відповіді.

 

Завідувач кафедри паразитології та тропічної
ветеринарії, професор Сорока Н.М.

 

 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook