В університеті започатковано персональні стипендії Ради роботодавців

21 березня 2017 року

     За ініціативи Ради роботодавців НУБіП України спільно з благодійним фондом «Голосіївська ініціатива 2020» в університеті для кращих студентів започатковано персональні стипендії. Іменні стипендії призначатимуться студентам денної форми навчання, які навчаються як за рахунок коштів державного бюджету так і за умов договору. 

     Кандидати на отримання іменних стипендій визначатимуться з числа студентів, найкращих за напрямом діяльності, які відзначились, як переможці й призери Міжнародних та ІІ етапу Всеукраїнських студентських олімпіад, досягли істотних успіхів у навчальній чи науково-дослідній роботі, приймають активну участь у громадському, спортивному та культурному житті університету, в роботі органів студентського самоврядування, мають високі морально-патріотичні якості. 

     Іменні стипендії Ради Роботодавців Університету будуть виплачуватись у межах коштів Фонду Іменних стипендій, сформованого за рахунок благодійних внесків членів Ради Роботодавців, інших зацікавлених підприємств, організацій, установ у благодійному фонді «Голосіївська ініціатива 2020». 

     Положення «Про порядок призначення і встановлення розмірів іменних (персональних) стипендій Рад роботодавців НУБіП України» затверджено 21 березня 2017 року головою Ради роботодавців Валерієм Адамчуком за погодженням з ректором університету Станіславом Ніколаєнком.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook