ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ АБО СТОРОННІМ ВХІД ДОЗВОЛЕНИЙ

20 березня 2017 року
Конференц-зал

 День відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: вступати чи ні в обраний навчальний заклад.

18 березня в черговий раз для учнів міста та інших районів Чернігівської області відчинив двері наш коледж.

Абітурієнти разом з їхніми батьками ділилися враженнями стосовно того, що про цей захід знали заздалегідь, тому що викладачі коледжу разом зі студентами протягом весни відвідували загальноосвітні школи та професійно-технічні ліцеї області, надсилали рекламні матеріали поштою, розміщували оголошення в міському та приміському транспорті з метою проведення якісної профорієнтаційної роботи.

Першою перед гостями виступила директор Ніжинського агротехнічного коледжу Олена Литовченко, яка розповіла про етапи заснування коледжу, ознайомила присутніх з його навчальними підрозділами; організацією освітнього процесу, матеріально-технічною базою, можливістю реалізації ступеневої освіти на базі ОКР «Молодший спеціаліст», про ті добрі традиції, що вже склалися в закладі за час його існування й наголосила на перевагах навчання в агротехнічному коледжі.

З особливостями вступу у 2017 році ознайомила Тетяна Романенко, відповідальний секретар приймальної комісії. Зокрема зосередила увагу на досить обмежених строках подачі документів, що триватиме лише 14 днів з 01 липня до 14 липня 2017 року.

З роботою студентської ради коледжу присутніх ознайомила її голова Аліна Паскевич, яка досить цікаво й змістовно розповіла про напрями роботи органу студентського самоврядування; безліч заходів, організаторами та учасниками яких є студенти коледжу. Із великим задоволенням гості слухали про успіхи студентів в культурно-масовій роботі, спортивній та громадській діяльності, про можливість всіх бажаючих реалізувати свої таланти в спортивних секціях або гуртках художньої самодіяльності.

Після офіційної частини надійшло багато запитань щодо вступу та майбутнього навчання у коледжі. Кожен з гостей мав змогу поспілкуватися особисто з керівниками структурних підрозділів, викладачами, студентами і почути відповіді на свої запитання.

Крім того, присутні мали змогу оглянути навчальний корпус та відвідати затишні аудиторії. Усіх присутніх гостинно пригощали чаєм із солодощами.

Висловлюємо всім майбутнім абітурієнтам щиру вдячність за бажання навчатися
у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж»!

Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook