Ректорат спланував роботу на тиждень

20 березня 2017 року

     20 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Традиційно були розглянуті поточні питання діяльності університету, планування роботи на тиждень. 

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про найближчі заходи: засідання ректорату та вченої ради, виставку «Стале споживання для сталого розвитку» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, круглий стіл, присвячений проблемам лісівничої галузі. А 23 березня нас чекає чудова вистава студентського театру «Березіль», яка пройде вперше в оновленому актовому залі третього корпусу. В п’ятницю ж відбудуться урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам ННІ лісового та садово-паркового господарства.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на важливих питаннях підвищення якості навчального процесу, а також стану підготовки до проведення всеукраїнських студентських олімпіад і олімпіади для вступників. До речі, ще одне змагання відбудеться у квітні: спеціальна олімпіада для академічних груп університету. За її підсумками буде визначено найінтелектуальнішу групу. Сергію Кваші доручено підготувати графік проведення днів відкритих дверей в університеті.

     Окрім поточної роботи, відділ кадрів акцентує увагу на підготовці конкурсу для науково-педагогічних працівників. За словами начальника Миколи Михайліченка, йде уточнення штатного розпису щодо технічних працівників та підбір кандидатур на вакантні місця завідувачів кафедрами.

     Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував про виплату матеріальної допомоги співробітникам університету у березні. До речі, цього року її розмір збільшився на 20-25% в залежності від умов і обставин.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про усунення недоліків будівельних робіт у гуртожитку №5. Наразі розпочався благоустрій території ботанічного саду, бригада покрівельників приступила до ремонту дахів у гуртожитку №9 та корпусі №12.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – уточнити правила прийому, не збавляти темпів профорієнтаційної роботи. Валерію Іщенку – завершувати опалювальний сезон відповідно до рішень колективів структурних підрозділів, активізувати роботу меблевого цеху. Проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку – організувати проведення державних закупівель.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook