Для студентів юридичного факультету було проведено семінари на теми «Екологічна політика ЄС у сфері охорони атмосферного повітря» і «Політика Європейського Союзу щодо охорони вод»

14 березня 2017, 13:00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14 березня доцент Головко Л.О. провела два семінари для студентів юридичного факультету на теми «Екологічна політика ЄС у сфері охорони атмосферного повітря» і «Політика Європейського Союзу щодо охорони вод» з навчальної дисципліни «Екологічна політика і право ЄС», яка розроблена відповідно до Грантової угоди 2016 – 2535 / 001 – 001 між Освітнім, аудіовізуальним та культурним виконавчим агентством, що діє від імені Європейської Комісії та Національним університетом біоресурсів і природокористування України від 27.10.2016 року.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Під час семінарів студенти активно обговорювали зміст Директив ЄС, які мають вплив на якість атмосферного повітря і законодавче регулювання водних відносин в ЄС.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Студент 4 курсу Пархоменко Роман зробив цікаву доповідь на тему «Принципи законодавства ЄС у сфері охорони атмосферного повітря». Студентка 4 курсу Хорунжа Дарія виступила з доповіддю «Особливості права ЄС у сфері нормування якості атмосферного повітря», а Вериківська Аліна зробила доповідь на тему «Водна Рамкова Директива ЄС», роблячи акцент на організації моніторингу вод та основних принципах управління водними ресурсами.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Активна участь студентів у обговоренні запропонованих тем показала зацікавленість студентів до дисципліни «Екологічна політика і право ЄС».
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook