Кафедра аграрного консалтингу та сервісу запросила на навчання випускників столичних шкіл

18 березня 2017 року
м. Київ

 

        Доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу 15 березня 2017 року Ірина Петрівна Кудінова відвідала гімназію № 143 та загальноосвітню середню школу № 231 м. Києва, де ознайомила одинадцятикласників зі структурою та перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, термінами вступної компанії, широким вибором спеціальностей, переліком необхідних сертифікатів ЗНО та залишила адреси приймальної комісії.

 

 

 

 

 

 

   

   

    Учні з цікавістю вислухали презентаційну доповідь про університет та зацікавилися майбутнью спеціальністю за бакалаврською програмою «Туризм», що відкрилася з минулого року у нашому університеті та перспективами, що надає навчання в сфері сільського туризму.

 


     

      При проведенні бесіди одинадцятикласникам було роздано оголошення з приймальної комісії та інформаційні буклети, акцентовано увагу на можливостях навчання старшокласників на підготовчих курсах в Університеті та перевагах для абітурієнтів після їх успішного закінчення. Майбутніх випускників було запрошено на День відкритих дверей в університеті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Т.П. Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного
консалтингу та сервісу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook