Профорієнтаційна робота співробітників кафедри

0 року
Школи Хмельниччини

 Аспірантом кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Завальнюк Катериною було проведено профорієнтаційну роботу в двох школах Хмельницької області:

- 21 листопада 2016 року в Чемеровецькому НВК №2 була проведена профорієнтаційна робота з учням 11 класу у приміщенні школи. Приймали участь 10 учнів, з яких 4 учня проявили значний інтерес до вступних умов на факультет аграрного менеджменту НУБіПу, зокрема спеціальність «маркетинг»;

- 20 лютого 2017 року була проведена профорієнтаційна робота з учнями 11 класів в Чемеровецькому НВК №1 «ЗОШ I-III ст. ліцей та МНВК». Приймали участь три випускних (11) класи, загальна кількість учнів яких складала 32 учня. В результаті проведеної профорієнтації з 32 учнів проявили інтерес до спеціальності «маркетинг» 10 учнів.

Під час проведення професійної орієнтації була надана інформація про конкурентні переваги НУБіПу серед інших ВУЗів України. Було подано інформацію щодо унікальних можливостей студентів факультету аграрного менеджменту. В ході спілкування з учнями було підкреслено важливість та актуальність професії «маркетолог» в умовах сучасного ринку, наведено цікаві приклади для спрощення розуміння маркетингових заходів, які використовують маркетологи задля збільшення обсягів продажів продукції.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook