Міжнародна програма подвійних дипломів в дії

19 березня 2017 року

     Dzień dobry, szanowni panowie!

     Студенти гуманітарно-педагогічного факультету мають дуже гарну можливість навчатися за міжнародною програмою «подвійних дипломів» у рамках угоди між гуманітарно-педагогічним факультетом НУБіП України та Поморською академію в м. Слупськ (Польща).

     І ось тепер – ми в Польщі. Ми є студентами Поморської академії в невеличкому, проте досить мальовничому, місті – Слупськ. Нас дуже гарно зустріли та провели екскурсію гуртожитком. Наступного дня студентів ознайомили з правилами внутрішнього розпорядку в академії та гуртожитку, і ми вперше відвідали лекційне заняття. Пари проходять досить цікаво. Викладачі лояльно відносяться до іноземних студентів та надають їм необхідну допомогу у вивченні польської мови. Вивчати нову мову, під керівництвом професорського складу викладачів, є справді щось неймовірне. До кожного студента застосовується індивідуальний підхід, незважаючи на те, що нас, студентів, досить багато. 

     Від поїздки у мене, так як і у всіх учасників програми, тільки позитивні враження та емоції. Це дуже великий крок для студента – навчатися за кордоном. Отримання диплома європейського зразка дає можливість, у майбутньому, працювати в Європі.

     Ми дякуємо керівникам програми та декану гуманітарно-педагогічного факультету Шинкаруку Василю Дмитровичу за надану можливість здобути освіту за кордоном та підтримку під час проходження програми подвійних дипломів!

Ільїн Сергій,
студент 4 курсу групи ФІЛ-1302,
Гриценко Ірина,
старший викладач кафедри
романо-германських мов і перекладу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook