Кафедральний звіт з профорієнтаційної роботи

15 березня 2017, 10:00

 На виконання наказу ректора №970 «Про вдосконалення профорієнтаційної роботи в НУБіП України» від 7.10.2016 р. викладачами кафедри економічної теорії проведено зустрічі з випускниками шкіл Житомирської та Полтавської областей.
Завідувач кафедри, професор Талавиря Микола Петрович, доценти - Гаврилюк Віталій Петрович та Власенко Юрій Григорович провели профорієнтаційну роботу серед випускників Брусилівської ЗОШ I-III ступенів смт. Брусилів та Брусилівської гімназії імені Г.О. Готовчиця Брусилівської районної Ради Житомирської області.

  

  Учні із зацікавленістю переглянули фільм про університет, ознайомилися з бакалаврськими програмами «Менеджмент» та «Маркетинг», а також основними напрямами діяльності університету, перевагами навчання та переліком спеціальностей. Були роздані буклети про університет, факультет, інформацію про правила прийому на 2017 рік. Школярів найбільше зацікавили можливості навчання за державним замовленням, проходження виробничої практики за кордоном, паралельного навчання в університетах інших країн та наявності умов для творчого розвитку та працевлаштування.

Обговорювалися особливості вступної кампанії цього року та визначені шляхи співпраці для інформування та залучення майбутніх абітурієнтів до вступу на факультет аграрного менеджменту НУБіП України.

Доцент Коваль Олена Миколаївна провела профорієнтаційну роботу серед школярів Вікторійської ЗОШ І-ІІІ ступенів Пирятинської райдержадміністрації Полтавської області.
  

Директор школи виявив зацікавленість у подальшій співпраці, зокрема створенні наукових гуртків. Наступним етапом програми була зустріч з обдарованою молоддю для інформування їх щодо переваг та перспектив навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України.

Доцент кафедри економічної
теорії, к.е.н. В. Гаврилюк
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook