Завершено черговий цикл лекцій професора Хенка Доннерса (Нідерланди)

16 березня 2017 року

     14 березня на запрошення кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту, екс заступником Міністра фінансів Уряду Королівства Нідерландів, радником двох Урядів України з питань оподаткування, співавтора Податкового Кодексу України, лицарем Ордену Орньє Насау, професором Хендрікусом Донерсом було завершено другий цикл занять англійською мовою з курсів операційного та інвестиційного менеджменту для бакалаврів й магістрів факультету аграрного менеджменту.

     Хендрікус Донерс понад 15 років приймає участь в процесі імплементації українського законодавства у законодавче поле ЄС та патронує навчально-освітні й культурні проекти в Україні. Для студентів факультету аграрного менеджменту професор розробив навчальний курс, метою якого є поглиблення розуміння процесу управління організаціями в тому числі через саморозвиток, самовдосконалення та виховання лідерських якостей менеджера. 

     Другий цикл лекцій було присвячено процесам планування та тайм менеджменту, де професор, посилаючись на власний досвід та професійні навички, у формі інтерактивного обговорення теоретичного матеріалу та кейсів розповідав про специфіку роботи менеджерів.

Оксана Настас 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook