Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження активно долучаються до профорієнтаційної роботи!

16 березня 2017 року

     Успішність вступної кампанії значною мірою залежить від ефективності профорієнтаційної роботи. 
     З метою поширення інформації про наш університет, 13 березня 2017 року група студентів ННІ ЕАЕ провели зустріч з учнями 11-х класів шкіл смт. Голованівськ та с. Межерічка Кіровоградської області.

     Під час зустрічі з школярами представлено структуру НУБіП України, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, переваги навчання саме в нашому університеті. Особлива увага була приділена місцю університету серед провідних ВНЗ України, удосконаленню матеріальної бази та розвитку міжнародних зв’язків. Також запрошено учнів до участі в олімпіаді для вступників та навчання на підготовчих курсах НУБіП України.

 

 

     Учні з цікавістю сприйняли озвучену інформацію і висловили сподівання стосовно майбутнього вступу. Задані питання стосувались вартості навчання, обсягу державного замовлення, можливості реалізації спортивних та мистецьких нахилів, можливості участі у програмах подвійних дипломів з іноземними університетами-партнерами. Також майбутніх абітурієнтів цікавили новації вступної кампанії 2017 року, побутові умови в гуртожитках та можливості подальшого працевлаштування. Також з ентузіазмом сприйняли абітурієнти можливість отримання консультацій в режимі он-лайн.

 

 

 

 

 

     Сподіваємось, що ми надали вичерпні відповіді на поставлені запитання та запросили присутніх відвідати ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження для ознайомлення з системою навчання, матеріальною базою, перспективними розробками інституту. 

Вікторія Надольняк,
студентка 4 курсу
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook