Факультет аграрного менеджменту: профорієнтаційна робота на Житомирщині триває

16 березня 2017 року

     Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, професор Віктор Томчук і Михайло Мархонь побували у Бердичеві, де зустрілися з начальником відділу освіти С.В. Басюком і старшокласниками загальноосвітніх шкіл міста.
     У Лугинах Анатолій Остапчук разом з випускником однієї із шкіл району, який закінчив факультет аграрного менеджменту, Сергієм Романчуком відвідали кілька шкіл. Вони розповідали про переваги навчання на факультеті, можливостях, які відкриваються для студентів, і запросили учнів приєднатися до студентської родини факультету аграрного менеджменту.

     Учнів проінформували також про умови вступу, особливості навчального та виховного процесів, можливості навчання та практичного стажування за кордоном, бази навчально-виробничих практик, майбутнє працевлаштування, проживання у гуртожитках, різноманітні гуртки та секції, які забезпечують реалізацію творчого потенціалу молоді та участь у студентському самоврядуванні. Майбутні абітурієнти з цікавістю подивились відеоролик про життя університету, отримали буклети з інформацією про умови та переваги навчання в університеті та були запрошені на День відкритих дверей НУБіП.

Людмила Денисенко,
заступник декана
факультету аграрного менеджменту
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook