Спартакіада студентів НУБіП України з боротьби вільної

15 березня 2017 року
Навчальний корпус №9 (спортивний корпус), ігрова зала

20 березня 2017 року (понеділок) відбудуться змагання спартакіади студентів НУБіП України з боротьби вільної. Змагання проводяться відповідно до Положення про фізкультурно-масову та спортивну роботу в НУБіП України, бланк заявки на участь у змаганнях можна скопіювати за посиланням: Бланк заявки Спартакіади студентів НУБіП України.

Змагання особисто-командні. У змаганнях беруть участь збірні команди ННІ, факультетів. Склад команди – без обмежень. У змаганнях беруть участь спортсмени, які попередньо отримали допуск до змагань у викладача кафедри фізичного виховання відповідального за підготовку збірної команди Університету з боротьби вільної. Змагання проводяться відповідно до чинних правил змагань з боротьби вільної, цим регламентом, інформацією доведеною головним суддею до початку змагань. Змагання проводяться серед чоловіків у 6 вагових категоріях: до 60 кг, до 66 кг, до 74 кг, до 84 кг, до 96 кг. Кількість спортсменів команди у вагових категоріях не обмежується. Змагання у ваговій категорії відбуваються за наявністю двох спортсменів у ваговій категорії.

Програма змагань. 

20.03.2017 (понеділок) 15:30 - 16:30 – зважування учасників змагань;      

                                    17:30 - 20:30 – змагання.

Визначення результатів. Особиста першість визначається у кожній ваговій категорії. Командний залік визначається за найбільшою сумою балів, набраних 4-ма кращими спортсменами команди відповідно до таблиці 1.5. Положення, за однаковою сумою балів краще місце займає команда, яка має більшу кількість перших, потім других, потім третіх особистих місць.

Спортсмен несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я. Головний суддя змагань Бурко Сергій Валерійович, старший викладач кафедри фізичного виховання.

Кафедра фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook