Знавці англійської мови їдуть до Львова

15 березня 2017, 15:39

Студентські олімпіади - важливий елемент підготовки майбутніх фахівців. Вони стимулюють творче самовдосконалення, виявляють обдарованих студентів, формують творче покоління молоді, підвищує інтерес до поглибленого вивчення іноземних мов та прищеплює широким колам студентської молоді навички дослідницької роботи.

14 березня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся І етап олімпіади з англійської мови для студентів нефілологічних спеціальностей. У олімпіаді взяли участь студенти з ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології, агробіологічного та ін.


Комісія викладачів кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей (Яременко Н.В, Цимбал С.В., Поліщук О.С.) визначила переможців першого туру. Ними стали Бісовецький Данило (студент І курсу ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження) та Дудка Лілія (студентка І курсу факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), які будуть представляти наш університет на всеукраїнському етапі олімпіади, яка відбудеться 19 - 21 квітня 2017 року у Львові.

Бажаємо нашим призерам подальших успіхів та перемоги!

Поліщук о.С.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook