Профорієнтаційна робота кафедри біржової діяльності і торгівлі

14 березня 2017 року

 Упродовж перших тижнів березня представники кафедри біржової діяльності і торгівлі (завідувач кафедри Резнік Надія Петрівна, старший викладач кафедри Слободяник Анна Миколаївна та старший лаборант Благодатний Андрій Сергійович) відвідали з профорієнтаційними заходами міста Умань, Біла-Церква, Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький, Канів, де із чудовим настроєм та у затишній атмосфері, учням старших класів спеціалізованих загальноосвітніх закладів, розповіли про перспективи аграрної освіти, про професійні здобутки випускників Національного університету біоресурсів і природокористування України, a саме, випускників кафедри біржової діяльності. Зазначили, про зручне розміщення навчального містечка та університетських корпусів, матеріальну базу і умови вступу до університету.



Науково-педагогічні працівники університету розповідали абітурієнтам про можливість вступу на економічний факультет. Головний акцент виокремили на майбутніх перспективах у працевлаштуванні, наукових здобутках у новій сфері навчання, можливість отримання корисних навичок торгівлі на товарних та фондових ринках різних країн світу. Пояснили, що біржова діяльність – це можливість отримати комплекс вмінь аналізувати, оцінювати та прогнозувати майбутні рішення будь-якої ситуації у фінансовій сфері.
Навели приклади світових товарних та фондових бірж, назвали декілька фінансових інструментів, що використовуються біржами та пояснили, що надбання навичок у даній сфері цілковито залежить від бажання заробляти та просуватися професійними сходинками. Для ознайомлення з пропозиціями щодо вступу на економічний факультет, представники кафедри, розмістили інформаційні банери.

 

Дякуємо керівництву учбових закладів за гостинний прийом і допомогу в організації та проведенні профорієнтаційних заходів.

 

Ст. лаборант А.С. Благодатний

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook