Профорієнтаційна робота триває

13 березня 2017, 14:13
НУБіП України

     10 березня  2017 року доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Войцехівський Володимир Іванович зустрівся з одинадцятикласниками Дашівської загально-освітньої школи смт. Дашів Вінницької області Іллінецького району.

    Під час зустрічі майбутні випускники отримали детальну інформацію про провідний дослідницький університет – НУБіП України, буклети і флаєри про університет. 
    У процесі профорієнтаційної роботи Володимир Войцехівський розповів учням про особливості навчання у столичному ВУЗі, умови студентського дозвілля та побуту, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету, можливості стажування у провідних сільськогосподарських підприємствах, участь у програмах академічних обмінів із кращими європейськими та американськими університетами та реалізації своїх здібностей.

      Особливу увагу було звернуто на ґрунтовну підготовку фахівців за спеціальністю «Агрономія» та «Садівництво та виноградарства».

    Проведено роз’яснення моделі підготовки фахівців з агрономії, яка полягає у освоєнні комплексу базових дисциплін про землю, сучасні технології вирощування, селекції, доробки та зберігання, для формування висококомпетентних фахівців сільськогосподарського виробництва.
 
    Потенційних студентів запрошено відвідати університет, зацікавлено прийняти участь у предметній олімпіаді, проінформувано про підготовчі курси для вступників.
З директором школи було проведено роз’яснювальні консультації щодо подальшого укладання договорів про співробітництво з метою залучення більшої кількості мотивованої прогресивної молоді для вступу до нашого університету.
Войцехівський
Володимир Іванович,
доцент кафедри технології зберігання, переробки та
стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook