Ректорат: профорієнтаційна робота і підготовка до проведення олімпіад

13 березня 2017 року

     13 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Найголовнішим завданням на найближчий період, зазначив очільник університету, є проведення якісної профорієнтаційної роботи.

     Одним з питань – проведення рекламно-агітаційної роботи, залучення випускників шкіл до навчання в наш виш – буде насичений порядок денний наради з заступниками деканів та директорів, яка проходитиме сьогодні, повідомив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Окрім того університет активно готується приймати учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з екології, хімії, технології переробки продукції тваринництва та аквакультури. Триває й університетська олімпіада для випускників шкіл, успішна участь в якій дозволить отримати до 20 балів до балів сертифікату ЗНО.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про прибуття 20 студентів на навчання з Грузії. 

     Учений секретар Оксана Барановська повідомила про хід перевірки ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, який буде звітуватися на наступному засіданні вченої ради.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про план благоустрою і озеленення території. Розпочалися роботи в ботанічному саду, вздовж вулиці Героїв Оборони висаджуються молоді каштани. Як зазначив очільник університету, головним завданням є завершення ремонтів дахів як на корпусах, так і на гуртожитках.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на весняно-польових роботах в навчально-дослідних господарствах, завершенні опалювального сезону.

 

     Ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Сергію Кваші – за графіком проводити профорієнтаційну роботу, підбити підсумки зрізів знань у магістрів, сформувати план підготовки до Дня університету, підготувати фотоальбом до 120-річчя. Валерію Іщенку – завершити ремонти у корпусі №2, гуртожитках 5, 9, 11, активізувати роботу меблевого цеху. Вадиму Ткачуку – вжити заходів з економії коштів, підготувати нараду з ефективності діяльності госпрозрахункових підрозділів. Ігорю Ібатулліну – завершити переїзд служб в корпус №3, провести необхідні для діяльності університету тендери.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook