ПРОФОРІЄНТАЦІЯ НА КАФЕДРІ БІОХІМІЇ ІМЕНІ АКАД. М.Ф. ГУЛОГО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

10 березня 2017 року

3 березня 2017 року завідувачем кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого НУБіП України, професором Томчуком В.А. проведено профорієнтаційні заходи серед старшокласників загальноосвітньої школи № 10 І–ІІІ ступенів м. Бердичева. Старшокласники отримали змістовну інформацію про умови вступу до НУБіП України, навчальний процес на факультеті ветеринарної медицини, можливість їх участі у міжнародних програмах та  закордонних практиках.


Виступаючи перед старшокласниками, Томчук В.А. зазначив, що Україна – це, насамперед, аграрна країна, тому майбутнє за спеціальностями нашого університету.
Особливості вступу до НУБіП України, зокрема на факультет ветеринарної медицини в 2017 році:
1. Вперше в 2017–2018 навчальному році відбудеться набір до магістратури із 1-го курсу. Термін навчання 6 років.
2. Вперше буде відбуватися набір на навчання за новою спеціальністю «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Виступаючим запрошено до участі в Днях відкритих дверей університету, олімпіадах з фахових предметів, які заявлені на вступ. Також було презентовано особливості організації студентського життя: умови проживання у студентських гуртожитках, участь у наукових, виховних та спортивних заходах, міжнародну співпрацю університету, зручне розташування корпусів гуртожитків нашого університету.


Було роздано старшокласникам рекламну продукцію, буклети про університет, інформацію про правила прийому до НУБіП України в 2017 році, які надають можливість детальніше познайомитися з нашим університетом та вибором майбутньої професії.
 

Доцент кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого
Валерій Цвіліховський



 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook