Студенти ознайомилися із фондами Національного науково-природничого музею НАН України

10 березня 2017, 12:10

Cтуденти 3 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини під керівництвом свого наставника, доцента кафедри фармакології та токсикології, к. вет. н. Гальчинської О.К. відвідали  Національний науково-природничий музей НАН України.


Ця наукова і просвітницька установа – один з провідних центрів розвитку природничих досліджень Україні, що діє в системі Національної академії наук України, та одночасно є одним із найбільших науково-природничих музеїв світу. Він розташований у центрі Києва, у старовинному будинку колишньої Ольгинської гімназії. Відвідувачі дізналися, що наукові фонди відносяться до Наукових об'єктів національного надбання з 2001 року.
Студентам дуже сподобалися представлені експозиції  «Археологічний музей», «Геологічний музей», «Палеонтологічний музей», «Зоологічний музей», «Ботанічний музей». На площі 8000 м² у 24 залах зібрано понад 30 тисяч експонатів, які розповідають про виникнення, будову та еволюцію Землі, її рослинний та тваринний світ, їх минуле та сучасне, про історію матеріальної культури племен і народів, що заселяли територію України.
Особливо відзначено відвідувачами центральне місце в музеї — комплекс діорам — ландшафтні експозиції та біогрупи.

 

Деркач І.М.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook