Гуманітарії розширюють напрями міжнародної співпраці

10 березня 2017 року

Відповідно до плану реалізації програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2017 рік гуманітарно-педагогічний факультет розвиває міжнародну співпрацю. Саме з цією метою 09 березня 2017 року відбулася зустріч декана гуманітарно-педагогічного факультетупрофесора Василя Шинкарука, першого заступника директора Михайла Русиняка Бережанського агротехнічного інституту із ректором Європейської академії освіти в Любліні Анджеєм Віннічукомта його заступником Данилом Тканком.

  

Під час зустрічі основну увагу приділено обговоренню питань майбутньої співпраці в педагогічному напрямкові, зокрема наукове і науково-методичне консультування як у традиційних формах, так і з використанням сучасних технологій, проведення спільних науково-методичних семінарів (в тому числі онлайнових), вивчення української мови як іноземної, підготовка спільних міжнародних проектів тощо.

За результатами зустрічі найближчим буде підписано договір про співробітництво та організацію взаємовідносин між Національним університетом біоресурсів і природокористування України і Європейською академією освіти в Любліні (Польща).

Світлана Харченко,
вчений секретар
гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook