Збори представників команд учасників спартакіади „Здоров’я” серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з тенісу настільного

6 березня 2017 року
Навчальний корпус №9 (спортивний корпус), кафедра фізичного виховання

9 березня 2017 року о 15:00 год. на кафедрі фізичного виховання (навчальний корпус №9, другий поверх) відбудуться збори представників команд учасників спартакіади „Здоров’я” серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників  структурних підрозділів НУБіП України з тенісу настільного.

Змагання з тенісу настільного відбудеться 13 і 14 березня 2017 року (понеділок-вівторок) в ігровій залі навчального корпусу №9.

Змагання проводяться відповідно до Положення про фізкультурно-масову та спортивну роботу в НУБіП України та інформації доведеної головним суддею змагань з тенісу настільного  представникам команд на зборах. Бланк заявки на участь у змаганнях можна скопіювати за посиланням: Бланк заявки Спартакіади Здоров`я НУБіП України . Заявку на турнір слід відправити до наради представників команд Федориній Н.Б. за ел. адресою [email protected]. Надрукований примірник заявки з підписом керівника структурного підрозділу, завірену печаткою з особистими підписами учасників турніру подається головному судді турніру безпосередньо перед початком першого дня змагань.

Кафедра фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook