На семінарі «Сучасні тенденції лікування дрібних домашніх тварин» представлено можливі напрямки співпраці із факультетом ветеринарної медицини НУБіП України

6 березня 2017 року

3 березня 2017 року у м. Львові відбувся семінар «Сучасні тенденції лікування дрібних домашніх тварин». Організаторами семінару виступили Об’єднання лікарів ветеринарної медицини, Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України та Центр Сучасної Ветеринарної Медицини.
В роботі семінару взяли участь провідні лікарі ветеринарної медицини України, зокрема Павло Пульняшенко - головний лікар ветеринарного госпіталю Фауна-сервіс" (м. Київ), Віталій Романишин - головний лікар Центру Сучасної Ветеринарної Медицини, (м. Київ), Наталія Сантай – заступник головного лікаря Центру Сучасної Ветеринарної Медицини та інші.
Активну участь в роботі семінару також прийняв кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи НУБіП України Гомзиков Олексій Михайлович.


Під час роботи семінару Олексій Михайлович окрім того, що представив власну доповідь його учасникам, також провів і презентаційну роботу, зокрема запросив лікарів ветеринарної медицини до співпраці з кафедрою та університетом щодо консультаційних та інноваційних питань у сфері ветеринарної медицини; провів профорієнтаційну роботу, акцентувавши увагу на важливе значення ветеринарної медицини в житті людей; запросив лікарів до проходження підвищення кваліфікації на базі факультету ветеринарної медицини НУБіП України, який є флагманом ветеринарної освіти і науки в Україні.
Учасники семінару із зацікавленням прийняли активну участь в обговоренні виступу Гомзикова О.М., висловлюючи наміри співпрацювати.

 

М. Жуковський
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook