Підбито підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Статистика»

6 березня 2017 року

 На економічному факультеті завершився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Статистика». У ньому взяли участь 33 студенти 2-3 курсів за напрямами підготовки «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Менеджмент організації», «Маркетинг».

Конкурсні завдання складалися з тестових запитань із теорії статистики та сільськогосподарської статистика. Оцінювала роботи студентів комісія з числа викладачів кафедри статистики та економічного аналізу – доцентів Чухліб Алли Василівни, Макарчук Оксани Григорівни на чолі з професором Савчуком Василем Кириловичем.

 

  

Перемогу у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Статистика» здобули: 

  • І місце: Сухий Олег Віталійович (2 курс, 6 група напряму підготовки «Фінанси і кредит»);
  • ІІ місце: Антипова Павлина Федорівна (3 курс, 1 група напряму підготовки «Маркетинг»); Сахно Владислав Анатолійович (2 курс, 1 група напряму підготовки «Економіка підприємства»);
  • ІІІ місце: Колодій Ольга Валентинівна (2 курс, 7 група напряму підготовки «Фінанси і кредит»); Матвієва Оксана Василівна 2 курс, 7 група напряму підготовки «Фінанси і кредит»)

Вітаємо переможців і бажаємо з честю представити університет та факультет у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться з 12 по 14 квітня 2017 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту за адресою: вул. Підгірна, 1, м. Київ.

 

 

Леся Воляк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook