На кафедрі епізоотології та організації ветеринарної справи провели заняття-конференцію

4 березня 2017 року

     Одним із напрямків успішного навчання – є створення умов, за яких студенти мали б цікавість до самостійної роботи. Одним з напрямків до заохочення студентів є проведення занять-конференцій, які практикуються на кафедрі епізоотології та організації ветеринарної справи при викладанні дисциплін студентам ОС «Магістр».

     На кафедрі епізоотології та організації ветеринарної справи в четвер 2 березня на 5-6 парах відбулося лабораторно-практичне заняття зі студентами 5 групи 1 курсу магістратури за зразком конференції на тему: «Надзвичайні протиепізоотичні комісії в Україні», «Загальна характеристика емерджентних інфекційних захворювань», «Захист території держави від занесення збудників емерджентних інфекційних захворювань», «Законодавчі акти МЕБ та ЄС у боротьбі й контролі з цими інфекційними хворобами».

     Студенти підготували цікаві доповіді та мали можливість обговорити дискусійні питання щодо профілактики особливо-небезпечних інфекцій, проаналізували законодавство України в боротьбі з цими інфекціями та на прикладі конкретних хвороб навчилися складати план протиепізоотичних заходів.

В. Недосєков

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook