Сторінка кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології на facebook.com

3 березня 2017 року

Соцмережі давно перестали бути лише зоною спілкування та знайомства. Нині соцмережі, зокрема facebook, використовують для пошуку колег, спонсорів,  для реклами своїх здобутків. Багато організацій вимагають від своїх підлеглих заводити сторінки чи акаунти саме на фейсбуку, оскільки нині він став потужним медіапродуктом.
Наш університет та факультет давно мають свої сторінки у цій соцмережі. А тепер і кафедра мікробіології, вірусології та біотехнології долучилася до цієї сфери поширення інформації.
Особливо колегам сподобалася інформація про магістерську програму "МІКРОБІОЛОГІЧНІ МЕТОДИ ДІАГНОСТИКИ У ТВАРИННИЦТВІ ТА ВЕТЕРИНАРНІЙ МЕДИЦИНІ", яка викладена на сторінці https://facebook.com/394197074270571.
Керівники магістерських робіт проф. Мазур Тетяна Василівна, проф. Скибіцький Володимир Гурійович, проф. Яблонська Оксана Валентинівна, доц. Козловська Ганна Володимирівна, доц. Новіцька Ольга Володимирівна, доц. Мельник Марія Василівна, доц. Ібатулліна Фльора Жаферівна гарантують 100% вірогідність працевлаштування випускникам цієї програми у навчальних закладах (коледжах), науково-дослідних інститутах, виробничих лабораторіях підприємств з виготовлення тваринницької продукції, клініках ветеринарної медицини, закладах харчової промисловості, установах із виробництва та реалізації біологічних препаратів та ін. Наші випускники працюють у ННІ ветеринарної медицини, НДЛВМ, «Біо-тест-лабораторія», у лабораторії з отримання діагностичних ІФА- та ПЛР-наборів, у ветеринарних клініках м. Києва, птахофабриках, господарствах з вирощування свиней, ВРХ, кролефермах. Чимало наших випускників продовжують навчання у аспірантурі, вже є захищені кандидати вет.н., що працюють викладачами.
 

Професор Яблонська О. В.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook