Відбулася зустріч магістрів спеціальності «Облік і оподаткування» з HR- менеджером провідної консалтингової компанії України

20 лютого 2017 року

Колектив кафедри обліку та оподаткування, підтримуючи партнерство з бізнесом, організував заплановану зустріч студентів магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» з HR-менеджером EBS Анастасією Занозою. На зустрічі були присутні завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Калюга Є.В., к.е.н., доценти Кузик Н.П., Мельянкова Л.В. та Литвиненко В.С. 

Анастасія розповіла студентам про компанію, її можливості та перспективи співпраці з кафедрою обліку та оподаткування, зокрема –проходження магістрами стажування в EBS, адже це допоможе розкрити їх творчий потенціал і повірити у свої можливості.

Під час проходження стажування в EBS для студентів забезпечуть комфортні умови праці, індивідуальну програму стажування, підтримку у роботі та під час адаптаційного періоду, особистого наставника, офіційну заробітну плату та участь у цікавих проектах.

Студентів зацікавила можливість проходження стажування з подальшим працевлаштуванням, розмова поступово переросла в дискусію з питань оформлення резюме, проходження тестування, здобуття професійних компетенцій і перспектив працевлаштування.
В подальшому, після успішного проходження стажування в EBS молодим фахівцям гарантують безкоштовне відвідування курсів англійської мови в офісі компанії, комфортні умови праці, офіційну заробітну плату, медичне страхування (після року роботи в компанії) та участь в цікавих проектах.
Бажаємо нашим магістрам натхнення і успіхів в досягненні усіх поставлених цілей!
 

Мельянкова Людмила Василівна,
доцент кафедри обліку та оподаткування, к.е.н.

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook