Профорієнтація кафедри аграрного консалтингу та сервісу в дії

23 лютого 2017 року
м. Київ

 

    23 лютого 2017 року доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу Ірина Кудінова і старший лаборант кафедри Нана Харазишвілі зустрілися з одинадцятикласниками еколого-природничого ліцею № 116 м. Києва.

Під час зустрічі майбутні випускники отримали детальну інформацію про провідний дослідницький університет – НУБіП України, буклети, флаєри та переглянули відеоролик про університет.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
У процесі профорієнтаційної роботи Ірина Кудінова розповіла учням  про умови студентського дозвілля та побуту, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету, можливості виїзду за кордон, участь у програмах академічних обмінів  із кращими європейськими та американськими університетами та реалізації своїх здібностей.
Особливу увагу було звернуто на унікальну підготовку фахівців за спеціальністю «Туризм» та спеціалізацію «Дорадництво».
Концептуальна модель підготовки фахівців з туризму  полягає у забезпеченні економіки, зокрема сфери обслуговування України, кваліфікованими фахівцями, компетентними у застосуванні новітніх форм організації діяльності туристичного бізнесу.
 

   З директором ліцею було проведено дискусію щодо подальшого укладання договорів про співробітництво з метою залучення більшої кількості абітурієнтів для вступу до нашого університету.

 

Ірина Кудінова,
доцент кафедри
аграрного консалтингу та сервісу
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook