Агробізнес форум: "Агробізнес майбутнього: інвестиції в рентабельність"

16 лютого 2017 року
VII Міжнародна виставка "Зернові технології"

 

 

 

Представники кафедри та студенти магістратури відвідали виставку та приняли участь у Британсько-українському агробізнес форум: "Агробізнес майбутнього: інвестиції в рентабельність", який відбудеться в рамках VII Міжнародної виставки "Зернові технології", 16 лютого 2017.

 Європейська Бізнес-Асоціація виступала інформаційним партнером заходу.
 Форум, у якому взяли  участь британські, українські та міжнародні аграрні компанії, за  таким темам:

  • Рослинництво: додатковий прибуток від ефективного управління.
  • Тваринництво: додатковий прибуток від ефективного управління.

Головні доповідачі:

  •  Марк Джармен, старший спеціаліст зі спостереження за землею Satellite Applications Catapult, провідний експерт з комерційної експлуатації БПЛА (безпілотних літальних апаратів) і супутникових технологій для точного землеробства,  є одним з основних доповідачів заходу. У своєму виступі він розповість про британські передові практики та сучасні технології БПЛА в управлінні фермами, зокрема, розповість, як ці інновації можуть стати невід'ємною або "невидимою" технологією точного землеробства та зручним інструментом для представників агробізнесу.
  • Доктор Саймон Доерті, спеціаліст у галузі зоології та аквакультури в Агротехнічній організації уряду Великобританії, старший віце-президент Ветеринарної асоціації Північної Ірландії і філії Британської ветеринарної асоціації у Північній Ірландії, представить кращі британські практики з біологічної безпеки господарств.
  • Майк Баттон, представник компанії Coventry Chemicals, почесний бакалавр ветеринарних наук, представить доповідь на тему: "Важливість біологічної безпеки для поголів’я свиней і великої рогатої худоби" та план біологічної безпеки під час спалаху захворювання.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook