Творчі колективи - головним редакторам

10 лютого 2017, 10:00
1 корп. НУБіП

 10 лютого 2017 року наш університет приймав учасників  Всеукраїнської конференції  «Місцева преса: досвід успішної реформи в Україні». Ними стали головні редактори комунальних засобів масової інформації зі всієї України, а головною темою обговорення був пошук шляхів вирішення проблем, які постали перед друкованими місцевими ЗМІ у процесі децентралізації влади.

             «Дорожня карта реформування – останні п’ять кроків до свободи і незалежності» - під таким  гаслом проводили виступи і дебати наші гості, а на позитивний лад і результативну роботу їх налаштували, звичайно, учасники творчих колективів кафедри культурології.

            Як зазначила президент Асоціації медіа-юристів Тетяна Котюжинська, такі таланти, як у нашому університеті, треба плекати і оберігати, бо вони збагачують духовність держави, надихають на життя і звершення. Щиру вдячність Ярині Білоус, Анні Лазюк, Данилові Карачевському, Валентину Жулю, Дарії Лукащук, Олександрі Лещенко та чоловічому вокальному ансамблю «Амеро» висловили всі учасники конференції на чолі з головою правління Національної асоціації українських медіа Олександром Назаренком, тож ми сподіваємось, що добра слава про наш університет і нашу кафедру уже розлетілася всією Україною.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook