Підвищення кваліфікації для завідувачів вірусологічними відділами, провідних лікарів-вірусологів на кафедрі мікробіології, вірусології та біотехнології

16 лютого 2017 року

На кафедрі мікробіології, вірусології та біотехнології 6 лютого 017 року розпочалися курси підвищення кваліфікації для завідувачів вірусологічними відділами, провідних лікарів-вірусологів регіональних державних лабораторій ветеринарної медицини в областях.
Згідно робочої навчально-тематичної програми колектив кафедри, а саме професори Мазур Т.В., Скибіцький В.Г., Яблонська О.В., доценти Козловська Г.В., Мельник М.В., Новіцька О.В. та науковий співробітник УЛЯБП Новгородова О. проведуть лекційні та аудиторні заняття, де поділяться новітніми даними щодо поширення та діагностики особливо небезпечних емерджентних та рідкісних вірусних інфекцій.
Завідувач кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології професор Мазур Тетяна Василівна проінформувала завідувачів вірусологічними відділами, провідних лікарів-вірусологів щодо особливостей біобезпеки та біозахисту в лабораторній справі та діагностики хламідіозів і герпесвірусної інфекції тварин.

читати далі...

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook