Новорічна казка для університетської малечі

25 грудня 2016, 10:00
Їдальня НУБіП

 24 грудня відбулося вже традиційне новорічне свято для дітей працівників університету, організоване профспілковим комітетом за сприяння адміністрації вишу. Радісні малюки у яскравих карнавальних костюмах разомзі своїми батьками, дідусями та бабусями заповнили святкову залу центральної їдальні університету, де на них чекала красуня-ялинка.

  Величезне захоплення у гостей свята викликала яскрава новорічна програма, яку підготувала кафедра культурології. До дітей завітали казкові герої – БуратіноМальвінаАртемон, які перемогли підступного Карабаса-Барабаса, хитру Лисицю Алісу та жадібного Кота Базіліо

 Вразив своєю грацією і майстерністю дитячий колектив бального танцю «Чарівність», творчість якого знають і люблять в університеті. Ну і звичайно ж, свято не обійшлося без Діда Мороза та Снігуроньки, які засвітили вогні на новорічній ялинці, створили казкову атмосферу в залі, подарували всім присутнім чудовий настрій. До того ж, кожен маленький відвідувач свята отримав пакунок солодощів та іграшку. Діти охоче розповідали улюблені вірші, співали пісеньки і фотографувалися біля чудової ялинки поряд з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями. Свято завершилося теплими новорічними привітаннями та запрошенням на нові зустрічі.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook