ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

14 лютого 2017 року

День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято – неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. День Валентина прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят. Достовірних даних про те, де саме зародилася традиція святкування – немає: одні вважають батьківщиною знаменного дня – Англію, інші – Францію. За переказами, у День Святого Валентина вшановують великомученика Валентина – священика, який всупереч наказу імператора Клавдія ІІ, що забороняв молодим чоловікам мати сім'ю, таємно вінчав закоханих.


Щороку 14 лютого молоді люди, що мають пару, дарують своїм половинкам різноманітні подарунки: «валентинки» — символічні листівки у формі сердечок, які містять признання в коханні, найчастіше у віршованій формі; солодощі, виготовлені в тій же «серцевій» формі або які зображують фігурки Купідона – бога любові;  м'які іграшки та сувеніри.


Очевидно, що головні символи свята повинні бути виконані в яскравих червоних і рожевих тонах – кольорах, що означають пристрасть і полум'я почуттів.


Саме в таких тонах корпус №12 зустрічав студентів. В стінах нашого факультету літав Купідон і всім дарував прекрасний настрій, любов і щастя. Вже традиційно, в нашому корпусі проходила реєстрація всіх закоханих ветеринарів, а в гуртожитку №6 проведений конкурс на кращу «валентику».

Все було дуже урочисто. Червоно-біла арка, святкові свідоцтва, стрічки вірності, гадання на імена майбутніх наречених та побажання до свята. Ведучим святкових церемоній стала студентка магістратури Барченко Наташа.

Свідки – звичайно самі студенти, які погодилися зареєструвати свої почуття!

Дякуємо Всім організаторам за те, що нагадали, що в такий складний час все одно потрібно дарувати любов всім оточуючим, адже інколи нам всім цього так не вистачає!


Деркач С.С.
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook