Запрошуємо взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Здоров'я лісів, екосистемні послуги та лісові продукти для суспільства»

6 квітня 2017 року
ННІ ЛіСПГ

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас узяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Здоров'я лісів, екосистемні послуги та лісові продукти для суспільства», яка відбудеться 6-7 квітня 2017 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Мета конференції – апробація результатів наукових досліджень для вирішення проблем здоров’я лісів, вивчення екосистемних послуг та лісових продуктів для суспільства.

Місце проведення: ННІ лісового і садово-паркового господарства, навчальний корпус № 1, вул. Генерала Родімцева, 19, м. Київ, Україна, 03041.

Контактна особа: Сендонін Сергій Євгенович.

Тел.: (+38)0961489741. Е-mail: [email protected].

Для участі в роботі конференції до 10 березня 2017 року необхідно надіслати контактній особі оргкомітету заявку, тези доповіді та зробити внесок за їх публікацію. Запрошення до участі в конференції будуть надіслані після отримання тез доповіді.

Перше інформаційне повідомлення


З повагою, оргкомітет

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook